Gebruik Trombose Zelfzorg -waar u ook bent

Bent u geëmigreerd naar een verdragsland zoals Frankrijk, Oostenrijk of Spanje? Of woont u tijdelijk in het buitenland? Dan kunt u gebruikmaken van Trombose Zelfzorg. Gewoon vergoed vanuit de basisverzekering.

Bekijk het verhaal van Gerrit uit Frankrijk.

Meld u ook aan

Bekijk de poliswaarden voor de exacte voorwaarden en vergoedingen.

Hoe werkt het?

We hebben het in 3 simpele stappen uitgelegd.

Stap 1

Meld u aan

Wij nemen z.s.m. contact met u op of u in aanmerking komt.

Stap 2

Volg de E-learning

Gewoon online, op uw eigen tempo.

Stap 3

Starten maar

We helpen u snel op weg. Beloofd.

Service op top niveau

  • De meest gewaardeerde trombosedienst van NL
  • 24/7 online toegang tot uw persoonlijke dossier
  • Geen wachtlijst, direct van start

Tijd overhouden voor leuke dingen?

Met Trombose Zelfzorg controleert u uw bloedstolling eenvoudig zelf, door middel van een (vrijwel pijnloze) vingerprik. Hoe dat precies in zijn werk gaat, dat leren wij u. Het enige wat u nodig heeft? Een pc, tablet of mobiel met internetverbinding.

Voldoet u aan deze voorwaarden?

Dan kunt u van start

• U verblijft in een verdragsland
• U heeft een Nederlandse basisverzekering*
• U heeft ter plekke toegang tot (mobiel) internet

*Trombose Zelfzorg wordt 100% vergoed door alle Nederlandse zorgverzekeraars, tenzij u bij VGZ (of een van haar verzekeringslabels) verzekerd bent. Dan gelden er – mede afhankelijk van waar u woont – mogelijk andere voorwaarden. Bekijk de voorwaarden en/of vergoedingen of neem contact op met uw verzekeraar.

Wat is een verdragsland?

Een verdragsland voor de zorgverzekering is een land waar Nederland afspraken mee heeft gemaakt als het gaat om de vergoeding van (lokale) medische zorg.

Dat betekent dat als u – al dan niet tijdelijk – in een verdragsland verblijft, u aanspraak kunt maken op zorg ter plaatse, voor rekening van uw Nederlandse zorgverzekering. Dat betekent dus ook, dat u gewoon gebruik kunt (blijven) maken van zelfmeten via De Nationale Trombose Dienst. En u ter plaatse niet steeds kilometers om hoeft te rijden om uw INR-waarde bij een lokale trombosedienst of prikpost te laten meten.

Bekijk alle verdragslanden

Reviews

Evie Heinen
22/07/2021
Hele fijne werkgever. Al 10 jaar in dienst. Het blijft leuk 🙂
Jeep van Puffelen
05/06/2021
BEVALT MIJ VEEL BETER DAN MIJN VORIGE TROMBOSEDIENST DAAR WAS ALLES TRAAG EN VERWARREND EN ZIJ STONDEN NIET OPEN VOOR VERANDERING. SNEL EN MAKKELIJK COMMUNICEREN MET N. T. D. VIA DE SITE. ALLEEN HET CONTACT TUSSEN DE ZIEKENHUIZEN ZOWEL GELDERS VALLEI ALS RIJNSTATE EN N. T. D ZAL BETER MOETEN. ONLANGS WEDEROM HEEFT HET ZIEKENHUIS MOEITE MET COMMUNICEREN MET N. T D. . DAT LIGT NIET AAN N. T. D. OVERIGENS.
Gerard van der Laan
02/04/2021
Top Service staan altijd voor je klaar, veel vrijheid door zelf te meten, ik heb er absoluut geen spijt van dat ik er aan ben begonnen.
Ernő Wurmbauer
19/02/2021
Uitstekende organisatie en werkwijze

© 2023 De Nationale Trombose Dienst