Hoe werkt het?

We leggen het u uit

Meten. Klik. Klaar.

Bekijk hieronder de korte video

Eenvoudig van start

In 3 simpele stappen

Stap 1

Meld u aan

Meld u aan

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op, om alles met u door te nemen. U zit nergens aan vast en krijgt zo een goed beeld van wat u kunt verwachten.

Stap 2

Volg de e-learning

Volg de e-learning

Van start met Trombose Zelfzorg? Volg de korte online e-learning (online cursus) in uw eigen tempo. Tijdens de online e-learning leert u de fijne kneepjes van het zelfstandig prikken.

Stap 3

Starten maar

Starten maar

Geslaagd voor de e-learning? Onze Zelfzorgconsulent komt bij u langs. U kunt direct van start en profiteren van het gemak van Trombose Zelfzorg!

Reviews

Evie Heinen
22/07/2021
Hele fijne werkgever. Al 10 jaar in dienst. Het blijft leuk šŸ™‚
Jeep van Puffelen
05/06/2021
BEVALT MIJ VEEL BETER DAN MIJN VORIGE TROMBOSEDIENST DAAR WAS ALLES TRAAG EN VERWARREND EN ZIJ STONDEN NIET OPEN VOOR VERANDERING. SNEL EN MAKKELIJK COMMUNICEREN MET N. T. D. VIA DE SITE. ALLEEN HET CONTACT TUSSEN DE ZIEKENHUIZEN ZOWEL GELDERS VALLEI ALS RIJNSTATE EN N. T. D ZAL BETER MOETEN. ONLANGS WEDEROM HEEFT HET ZIEKENHUIS MOEITE MET COMMUNICEREN MET N. T D. . DAT LIGT NIET AAN N. T. D. OVERIGENS.
Gerard van der Laan
02/04/2021
Top Service staan altijd voor je klaar, veel vrijheid door zelf te meten, ik heb er absoluut geen spijt van dat ik er aan ben begonnen.
Ernő Wurmbauer
19/02/2021
Uitstekende organisatie en werkwijze

© 2023 De Nationale Trombose Dienst